Brskaj po kategorijah

Brskaj po vsebinah


  O nas

  Vomar je že več kot 15 let sinonim za prodajo visoko kvalitetne opreme in hrane za pse in mačke, opreme za vodnike in markerje. Nudimo širok program opreme za delovne pse, za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego.

  Zapisani kinologiji smo tudi sponzor vsakoletnih tekmovanj šolanih psov za pokal Vomar.

  Profesionalna oprema in nasvet

  V Sloveniji izstopamo s ponudbo profesionalne opreme za delovne pse s katero bo vaš pes dosegal boljše rezultate na treningih, preizkušnjah, tekmovanjih. Ponujamo izdelke visoke kakovosti po sprejemljivih cenah. Prodajni program posodabljamo z izdelki, ki sledijo sodobnim metodam šolanja psov, zagotavljajo vso potrebno funkcionalnost vodniške opreme ali zgolj družabnika na sprehodu.

  Najboljše merilo našega uspešnega delovanja so zadovoljni kupci iz vrst kinoloških društev, inštruktorjev, markerjev in navsezadnje vodniki psov, ki se aktivno ukvarjajo s svojimi kosmatinci. Prav tako pa o nas govori tudi certifikat

  Delovni pes, pes spremljevalec

  Profesionalen pristop nismo omejili le na izbor opreme delovnih psov. Nudimo širok program opreme za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego. Prepričani smo, da bo vsak našel nekaj, kar bo ustrezalo njegovemu pasjemu spremljevalcu in skupni dejavnosti.

  Nakup

  Predstavljene artikle lahko kupite v naši spletni trgovini in plačate po povzetju ali preko nakazila na TRR. V primeru, da želite naročene artikle prevzeti osebno v Škofji vasi, se je potrebno predčasno dogovoriti. 

  Vsa naročila sprejemamo preko spletne strani, e-pošte ali preko telefona.