Brskaj po vsebini


Brskaj po vsebini

Oprema
za pse

Nudimo vam širok program opreme za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego.

Hrana
za mačke

Nudimo vam širok program opreme za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego.

Oprema za
vodnike

V Sloveniji izstopamo s ponudbo profesionalne opreme za delovne pse s katero bo vaš pes dosegal boljše rezultate na treningih, tekmovanjih...

pokal_Vomar2.jpg

Trgovina Vomar

Trgovina Vomar je že več kot 15 let sinonim za prodajo visoko kvalitetne pasje opreme in hrane, opreme za vodnike in markerje. Nudimo širok program opreme za delovne pse, za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego. Zapisani kinologiji smo tudi sponzor vsakoletnih tekmovanj šolanih psov za pokal. 

Slika_vomar2.jpg
Slika_vomar.jpg

Profesionalna oprema in nasvet

V Sloveniji izstopamo s ponudbo profesionalne opreme za delovne pse s katero bo vaš pes dosegal boljše rezultate na treningih, preizkušnjah, tekmovanjih. Ponujamo izdelke visoke kakovosti po sprejemljivih cenah. Prodajni program posodabljamo z izdelki, ki sledijo sodobnim metodam šolanja psov, zagotavljajo vso potrebno funkcionalnost vodniške opreme ali zgolj družabnika na sprehodu. Najboljše merilo našega uspešnega delovanja so zadovoljni kupci iz vrst kinoloških društev, inštruktorjev, markerjev in navsezadnje vodniki psov, ki se aktivno ukvarjajo s svojimi kosmatinci. Prav tako pa o nas govori tudi certifikat.


Najbolj prodajani

411511_Profine_Dog_light_lamb_potatoes_15kg.jpg

Profine Light jagnjetina in krompir

LIGHT LAMB & POTATOES - jagnje & krompir, hipoalergena formula za uravnavanje telesne mase
Redna cena
55,39/Kos
 
0Kos
flintPROTECT_SofortHilfeStick.jpg

Flint Protect Sofort Hilfe Stick

Umiri neugodno draženje kože. Idealen za potovanje in izlete.
Redna cena
5,95/Kos
 
0Kos
dog-senior-turkey-1280.jpg

Profine Senior puran in krompir

SENIOR TURKEY & POTATOES - puran & krompir, naravna formula za starejše pse
Redna cena
50,45/Kos
 
0Kos
123_dog-puppy-lamb-1280--1.jpg

Profine Puppy jagnjetina in krompir

PUPPY LAMB & POTATOES - jagnjetina in krompir, hipoalergena formula za doječe psice, mladičke in mlade pse vseh pasem.
Redna cena
59,00/Kos
 
0Kos
0045191_flint-med-obliz-v-spreju-50-ml.jpeg

Flint Med OBLIŽ V SPREJU

Praktični flint MED obliž v spreju je namenjen oskrbi majhnih, čistih in svežih ran ter poškodb kože.Je izredno enostaven za uporabo, rano zaščiti pred vodo, umazanijo in bakterijami. Eno pakiranje zadostuje za do 80 nanosov.
Redna cena
5,95/Kos
 
0Kos

Lokacija trgovine