Brskaj po vsebini


Brskaj po vsebini

Oprema
za pse

Nudimo vam širok program opreme za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego.

Hrana
za mačke

Nudimo vam širok program opreme za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego.

Oprema za
vodnike

V Sloveniji izstopamo s ponudbo profesionalne opreme za delovne pse s katero bo vaš pes dosegal boljše rezultate na treningih, tekmovanjih...

pokal_Vomar2.jpg

Trgovina Vomar

Trgovina Vomar je že več kot 15 let sinonim za prodajo visoko kvalitetne pasje opreme in hrane, opreme za vodnike in markerje. Nudimo širok program opreme za delovne pse, za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego. Zapisani kinologiji smo tudi sponzor vsakoletnih tekmovanj šolanih psov za pokal. 

Slika_vomar2.jpg
Slika_vomar.jpg

Profesionalna oprema in nasvet

V Sloveniji izstopamo s ponudbo profesionalne opreme za delovne pse s katero bo vaš pes dosegal boljše rezultate na treningih, preizkušnjah, tekmovanjih. Ponujamo izdelke visoke kakovosti po sprejemljivih cenah. Prodajni program posodabljamo z izdelki, ki sledijo sodobnim metodam šolanja psov, zagotavljajo vso potrebno funkcionalnost vodniške opreme ali zgolj družabnika na sprehodu. Najboljše merilo našega uspešnega delovanja so zadovoljni kupci iz vrst kinoloških društev, inštruktorjev, markerjev in navsezadnje vodniki psov, ki se aktivno ukvarjajo s svojimi kosmatinci. Prav tako pa o nas govori tudi certifikat.


Najbolj prodajani

0045191_flint-med-obliz-v-spreju-50-ml.jpeg

Flint Med OBLIŽ V SPREJU

Praktični flint MED obliž v spreju je namenjen oskrbi majhnih, čistih in svežih ran ter poškodb kože.Je izredno enostaven za uporabo, rano zaščiti pred vodo, umazanijo in bakterijami. Eno pakiranje zadostuje za do 80 nanosov.
Redna cena
5,95/Kos
0Kos
flintPROTECT_SofortHilfeStick.jpg

Flint Protect Sofort Hilfe Stick

Umiri neugodno draženje kože. Idealen za potovanje in izlete.
Redna cena
5,95/Kos
0Kos
NYLON_PLETEN_POVODEC.png

NYLON PLETEN POVODEC

Debeline 12 mm, 3 m dolg.
Redna cena
48,76/Kos
0Kos
Bende_aport_Ring4.jpeg

Bende aport Ring

Dimenzije 4 x 20 cm.
Redna cena
7,42/Kos
0Kos
OPTIMA_MINI_ADULT_chicken_rice.jpeg

OPTIMA ADULT MINI Chicken & Rice

Popolna hrana za odrasle pse majhnih pasem (1kg do 10 kg).
Redna cena
11,36/Kos
0Kos

Lokacija trgovine