Brskaj po vsebini


Brskaj po vsebini

Oprema
za pse

Nudimo vam širok program opreme za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego.

Hrana
za mačke

Nudimo vam širok program opreme za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego.

Oprema za
vodnike

V Sloveniji izstopamo s ponudbo profesionalne opreme za delovne pse s katero bo vaš pes dosegal boljše rezultate na treningih, tekmovanjih...

pokal_Vomar2.jpg

Trgovina Vomar

Trgovina Vomar je že več kot 15 let sinonim za prodajo visoko kvalitetne pasje opreme in hrane, opreme za vodnike in markerje. Nudimo širok program opreme za delovne pse, za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego. Zapisani kinologiji smo tudi sponzor vsakoletnih tekmovanj šolanih psov za pokal. 

Slika_vomar2.jpg
Slika_vomar.jpg

Profesionalna oprema in nasvet

V Sloveniji izstopamo s ponudbo profesionalne opreme za delovne pse s katero bo vaš pes dosegal boljše rezultate na treningih, preizkušnjah, tekmovanjih. Ponujamo izdelke visoke kakovosti po sprejemljivih cenah. Prodajni program posodabljamo z izdelki, ki sledijo sodobnim metodam šolanja psov, zagotavljajo vso potrebno funkcionalnost vodniške opreme ali zgolj družabnika na sprehodu. Najboljše merilo našega uspešnega delovanja so zadovoljni kupci iz vrst kinoloških društev, inštruktorjev, markerjev in navsezadnje vodniki psov, ki se aktivno ukvarjajo s svojimi kosmatinci. Prav tako pa o nas govori tudi certifikat.


Najbolj prodajani

profine-adult-lamb-potatoes-3kg-petoostore-1804-02-F824748_1.jpg

Profine Adult jagnetina in krompir

Profine Adult Lamb & otatoes - jagnjetina in krompir, hipoalergena formula za odrasle pse. Primerna predvsem za pse z alergijami, intoleranco do določene hrane ali prebavnimi motnjami.
Redna cena
59,70/Kos
 
0Kos
9813.jpg

Profine Adult piščanec in krompir

ADULT CHICKEN & POTATOES - piščanec & krompir, naravna formula za odrasle pse srednje velikih in malih pasem
Redna cena
13,00/Kos
 
0Kos
123_dog-puppy-lamb-1280--1.jpg

Profine Puppy jagnjetina in krompir

PUPPY LAMB & POTATOES - jagnjetina in krompir, hipoalergena formula za doječe psice, mladičke in mlade pse vseh pasem.
Redna cena
59,00/Kos
 
0Kos
PUPPY_Chicken.jpg

Profine Puppy piščanec in krompir

PUPPY CHICKEN & POTATOES - piščanec & krompir, naravna formula za doječe psice in mlade pse malih in srednje velikih pasem
Redna cena
50,93/Kos
 
0Kos
profine-adult-large-breed-chicken-1.jpg

Profine Adult Large Breed piščanec in krompir

ADULT LARGE BREED CHICKEN & POTATOES - piščanec & krompir, naravna formula za odrasle pse velikih pasem
Redna cena
48,38/Kos
 
0Kos

Lokacija trgovine