Brskaj po vsebini


Brskaj po vsebini

Oprema
za pse

Nudimo vam širok program opreme za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego.

Hrana
za mačke

Nudimo vam širok program opreme za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego.

Oprema za
vodnike

V Sloveniji izstopamo s ponudbo profesionalne opreme za delovne pse s katero bo vaš pes dosegal boljše rezultate na treningih, tekmovanjih...

pokal_Vomar2.jpg

Trgovina Vomar

Trgovina Vomar je že več kot 15 let sinonim za prodajo visoko kvalitetne pasje opreme in hrane, opreme za vodnike in markerje. Nudimo širok program opreme za delovne pse, za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego. Zapisani kinologiji smo tudi sponzor vsakoletnih tekmovanj šolanih psov za pokal. 

Slika_vomar2.jpg
Slika_vomar.jpg

Profesionalna oprema in nasvet

V Sloveniji izstopamo s ponudbo profesionalne opreme za delovne pse s katero bo vaš pes dosegal boljše rezultate na treningih, preizkušnjah, tekmovanjih. Ponujamo izdelke visoke kakovosti po sprejemljivih cenah. Prodajni program posodabljamo z izdelki, ki sledijo sodobnim metodam šolanja psov, zagotavljajo vso potrebno funkcionalnost vodniške opreme ali zgolj družabnika na sprehodu. Najboljše merilo našega uspešnega delovanja so zadovoljni kupci iz vrst kinoloških društev, inštruktorjev, markerjev in navsezadnje vodniki psov, ki se aktivno ukvarjajo s svojimi kosmatinci. Prav tako pa o nas govori tudi certifikat.


Najbolj prodajani

-40%
0Kos
Owney_Nuna_Zenske_hlace.png

Owney ženske hlače "NUNA"

Letne hlače izdelane iz lahkega in zračnega materiala.
Znižana cena
29,97/Kos
Redna cena
49,95/Kos
0Kos
200501_CI_Max_Glow_Ball_1_pk_XL_PKG.jpg

ChuckIt! Max Glow - sveti v temi

Žoga v temi sveti dolgo časa. Še posebej je primerna za zgodnja jutra in pozne večere. Glow tehnologija se napolni hitro, pod katero koli svetlobo.
Redna cena
18,10/Kos
0Kos
5819902300_1_13-1.jpg

Sprenger "Fruit Challenge" - MANGO

Trpežna igrača narejena iz naravne gume, ki se lahko napolni s priboljški.
Redna cena
19,70/Kos
0Kos
Working_Vest_Bonak_099-B_Green_570x570_crop_top.png

Unisex Bende telovnik - BONAK

Telovnik iz močnega materiala z veliko funkcionalnimi žepi spredaj in zadaj.
Redna cena
84,50/Kos
0Kos
IMG_20211116_12103116139-1.jpg

Bende gumiran sledni povodec - 10 m

10 m dolg gumiran trak za sled, širine 2 cm - BENDE
Redna cena
25,50/Kos

Lokacija trgovine