Brskaj po kategorijah

Brskaj po vsebinah


  Nupper BeShinny

  Redna cena
  4,50/Kos
  0Kos
  -+

  Pasji priboljški za zdravo kožo in sijočo dlako vašega psa

  BeShiny so zdravi in okusni visoko beljakovinski hrustljavi pasji priboljški Nupper, ki poskrbijo za zdravo kožo in svetleč kožuh.

  Nupper hrustljavi pasji priboljški z nizkokaloričnim lososom, odlikujejo le najboljše naravne sestavine. V hrustljavi skorjici se skriva sočno polnjenje z esencialnimi omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami za neustavljivo privlačen okus. Izbranim sestavinam smo dodali tudi dragocene vitamine in minerale, ki krepijo dlako in kremplje, ter jim povrnejo zdrav, naraven sijaj, hkrati pa zagotovijo dolgo in srečno življenje vašega štirinožnega prijatelja.

  Da slastni grižljajčki ohranijo svojo svežino in okus, so zapakirani v vrečki za ponovno zapiranje. Embalaža je posebej priročna tudi za na pot in služi kot idealna nagrada pri učenju, treningu in vzgoji ali kot vsakodnevni posladek. Pasji priboljški se ne drobijo in ne puščajo neprijetnega vonja, zato bodo po uporabi vaše roke čiste.

  Nupper priboljške za pse smo zasnovali v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki za prehrano psov, njihova receptura pa je primerna tudi za najbolj izbirčne pse. Grižljajčki vsebujejo lahko prebavljive beljakovine, ki jih pasji organizem zlahka absorbira.

  Nagradite vašega psa z Nupper priboljški za pse:

  • ker je pridno sedel, medtem ko je čakal na vas,
  • ker je izvedel popoln obrat na tleh,
  • ali pa preprosto zato, ker ga imate radi.

  Perutninsko meso 

  Perutninsko meso je kakovostno meso, ki vsebuje velik odstotek beljakovin, ki so v prehrani psa izjemno pomembne.

  Losos

  Losos je riba in je izredno dober vir omega 3 maščobnih kislin, ki spodbujajo imunski sistem. Te imajo pozitivne učinke na zdravje kože in dlake. Losos je dobrega in psom privlačnega okusa.

  Žita 

  Psi so vsejede živali. Žita, ki so v največjem deležu sestavljena iz ogljikovih hidratov, dobro prebavijo. Z njimi prejmejo tako energijo, kot tudi vlaknine in minerale. 

  Vitamin E

  Vitamin E v organizmu deluje kot antioksidant, kar pomeni, da ščiti celice pred oksidativnim stresom. Njegova najbolj aktivna oblika je alfa-tokoferol.

  Biotin

  Biotin ali vitamin B7 je v vodi topen vitamin. Pomembno vlogo ima pri presnovi makrohranil in prispeva k ohranjanju zdrave dlake, krempljev in kože.

  Omega 3 & 6 maščobne kisline

  Omega 3 in 6 maščobne kisline so za pse esencialne, večkrat nenasičene maščobne kisline. V pravilnem razmerju pomagajo pri zdravju epitelijev, koži dajejo elastičnost (omega 3) in zmanjšajo razdražljivosti ter delujejo protivnetno.

   

  KOLIČINA: 120g

  SESTAVA
  DODATKI
  OSTALO