Brskaj po kategorijah

Brskaj po vsebinah


  Green Cat naravni mačji posip 24L

  Redna cena
  12,59/Kos
  0Kos
  -+

  Izredno ekonomičen in lahek BIO posip za mačje stranišče pridelan iz 100% naravnih rastlinskih surovin - koruze 90% in pšenice 10%.

  Prijazen okolju (manj CO2 izpusta), ki ne vsebuje GSO ( genetsko spremenjenih organizmov).

  PREDNOSTI 
  Edinstvena absorpcija tekočine 700-800%
  - Zelo drobno mleto
  - Hitro in učinkovito odstranjevanje neprijetnega vonja
  - Odpadek v obliki trdnih grudic
  - Sprijete grudice enostavno odvržete v stranišče
  - Pridelano iz 100% naravnih rastlinskih surovin
  - 100% biorazgradljivo
  - 2/3 lažji od navadnih mačjih posipov
  - Manj odpadnega materiala
  - Enostavna uporaba in čiščenje
  - Okolju prijazno ter popolnoma varno

  Ko se vaša mačka navadi na posip Green Cat, je možno, da bo pojedla del posipa kar pa ne predstavlja nobenega tveganja saj je posip popolnoma naraven in narejen iz 100% naravnih surovin.

  SESTAVINE: 100% naravne rastlinske surovine (koruza 90%, pšenica 10%).

  NAVODILO ZA UPORABO: Uporabite čisto, suho, srednje veliko (30x40cm) mačje stranišče. Napolnite stranišče z Green Cat ekološkim sprijemljivim posipom 5-6cm visoko. Ker zrna posipa Green Cat takoj absorbirajo vlago ter ustvarijo sprijete grudice s tem tudi učinkovito eliminirajo neprijeten vonj. Z lopatko redno odstranjujte sprijete grudice in trde iztrebke. Temeljito premešajte preostali del posipa Green Cat. Napolnite mačje stranišče do potrebne višine 5-6cm. Stranišče popolnoma izpraznite vsake 2-3 tedne in ga izperite s toplo vodo. Uporabljeni del posipa Green Cat lahko stresete v stranišče, kompost ali ga odvržete med bio odpadke (brez iztrebkov in sprijetih grudic).  

  NAMIG: izdelek lahko uporabite tudi kot podlago v kletkah malih in velikih glodalcev. Glodalci lahko posip tudi zaužijejo, saj je povsem naraven, narejen izključno iz pšenice in koruze, ki sta del njihove vsakodnevne prehrane.