Brskaj po kategorijah

Brskaj po vsebinah


  ALDOG PORK svinjina z rižem - MINI

  Redna cena
  19,90/Kos
  0Kos
  -+

  Aldog Pork & Rice svinjina in riž je monoproteinska – specifična hrana za pse, ki trpijo zaradi intolerance na različne zvrsti hrane. Ta formula vsebuje en sam, plemenit vir beljakovin, ki ga zagotavlja pusto svinjsko meso. Svinina je enostavna za prebavo in zelo ješča. uporaba riža kot edinega izvora škroba pa skupaj z F. O. S. in holin kloridom zagotavlja večjo prebavljivost izdelka. Izdelek je brez koruze in njenih derivatov. Aldog® Pork & Rise z zdravo in uravnoteženo formulo preprečuje nastanek dermatitisa in drugih težav s kožo.

  Aldog svinjina in riž je specifična hrana za pse z intoleranco do različnih zvrsti hrane. Formula vsebuje en sam plemenit vir živalskih beljakovin: pusto svinjino – je monoproteinska hrana! Svinjina je lažje prebavljiva in zelo okusna. Riž je edina žitarica – ni koruze ali njenih derivatov – zaradi česar je izdelek zelo enostaven za prebavo. Aldog® svinjina in riž je namenjen občutljivim psom ali občutljivim pasmam na splošno, saj z zdravo in uravnoteženo formulo, preprečuje nastanek dermatitisa ali drugih težav s kožo.

  Aldog® svinjina in riž je popolna hrana za odrasle pse od dopolnjenega 1 leta starosti dalje, ki vsebuje en sam živalski vir beljakovin in maščob, podprt z eno žitarico – rižem. Prisotnost zaščitnikov jeter, kot so holin klorid in probiotiki, kot je FOS (mešanica fruktooligosaharidov iz cikorskega inulina), znatno izboljšajo prebavni proces.

  SESTAVA
  DODATKI
  OSTALO