Dobrodošli!

 

 je že več kot 15 let sinonim za prodajo visoko kvalitetne pasje opreme in hrane, opreme za vodnike in markerje. Nudimo širok program opreme za delovne pse, za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego.


Zapisani kinologiji smo tudi sponzor vsakoletnih tekmovanj šolanih psov za  pokal  .

 


 

Profesionalna oprema in nasvet


V Sloveniji izstopamo s ponudbo profesionalne opreme za delovne pse s katero bo vaš pes dosegal boljše rezultate na treningih, preizkušnjah, tekmovanjih. Ponujamo izdelke visoke kakovosti po sprejemljivih cenah. Prodajni program posodabljamo z izdelki, ki sledijo sodobnim metodam šolanja psov, zagotavljajo vso potrebno funkcionalnost vodniške opreme ali zgolj družabnika na sprehodu.

 

Najboljše merilo našega uspešnega delovanja so zadovoljni kupci iz vrst kinoloških društev, inštruktorjev, markerjev in navsezadnje vodniki psov, ki se aktivno ukvarjajo s svojimi kosmatinci. Prav tako pa o nas govori tudi certifikat
 Delovni pes, pes spremljevalec

 

Profesionalen pristop nismo omejili le na izbor opreme delovnih psov. Nudimo širok program opreme za pse vseh področij športne kinologije, kakor tudi ostale opreme, ki je potrebna za skupne aktivnosti ali pasjo nego. Prepričani smo, da bo vsak našel nekaj, kar bo ustrezalo njegovemu pasjemu spremljevalcu in skupni dejavnosti.

 


 

Nakup

 

Predstavljene izdelke lahko kupite v naši trgovini v Celju ali naročite kot pošiljko po povzetju. Naročila sprejemamo na E-mail naslovu ali po telefonu.
REZULTATI TEKEM ZA POKAL VOMAR 2016